Thellufsen efter ACH-nederlag: Vi er naturligvis skuffede

Rasmus Thellufsen skjuler ikke, at De Kongeblå-drenge er skuffede efter dagens nederlag, hvor vi ikke var gode nok på bolden – særligt i første halvleg. Efter pausen blev det bedre, men desværre får AC Horsens afgjort det i vores gode periode, forklarer Thellufsen.

‘En intens og grim første halvleg. Der var mange lange bolde, men efter de fik scoret til 1-0, så synes jeg, vi får styr på kampen og får udlignet til 1-1, hvor vi har en rigtig god periode. Igen scorer de så til 2-1, og derfra bliver det lidt op af bakke.’

‘Vi er naturligvis rigtig skuffede lige nu. Vi bliver ikke overraskede over, at de presser os højt fra start af. Vi var bare ikke gode nok på bolden i første halvleg og til at spille os ud af presset.’

‘Når vi fik sat tre-fire afleveringer, havde vi også okay med plads, men det var alt for få gange, vi fik udnyttet gjort det. De lykkedes med deres høje pres og de lange bolde overrasket os lidt. Nu skal vi bounce back på fredag mod FC Fredericia og få den gode følelse tilbage i kroppen igen,’ forklarer Thellufsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products