Zean Dalügge fik sine første minutter i Lyngby-trøjen

Zean

Zean Dalügge gjorde comeback på fodboldbanen og fik sin debut i Lyngby-trøjen i lørdags for U19, da han blev indskiftet mod OB, og tirsdag fik han sin første start mod FC Midtjylland. Han kom på tavlen i begge opgør, og U19-træner Mads Kristensen har nydt at se ham tilbage på banen og roser sundhedsstaben omkring førsteholdet.

I vinters skrev vi kontrakt med 18-årige Zean Dalügge, som tidligere har slået sin folder i Esbjerg. Han har brugt de seneste måneder på at genoptræne fra en slem skade, og nu er angriberen blevet fit for fight.

I lørdags blev han indskiftet for U19-holdet mod OB, og her kvitterede han med en scoring efter sin indskiftning, ligesom han kom på tavlen i tirsdagens 3-3-kamp mod FC Midtjylland.

‘Zean fik comeback i lørdags efter næsten et år uden fodboldkampe – det kan man absolut ikke se, forklarer U19-træner Mads Kristensen og fortsætter:

‘Han har nu spillet to kampe og 90 minutter i alt. Det har kastet to kasser og en assist af sig – og han fik i øvrigt et tvivlsomt mål annulleret i går mod FC Midtjylland.’

‘Zean er en mundfuld for et hvert forsvar. Han er en knivskarp afslutter, og så er han utrolig dygtig i modstanderens felt. Det har været fantastisk at se Zean få kampminutter igen – der er lavet et meget solidt stykke arbejde omkring ham fra førsteholdets sundhedsstab,’ lyder rosen fra Mads Kristensen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products