Zean Dalügge fik sine første minutter i Lyngby-trøjen

Zean

Zean Dalügge gjorde comeback på fodboldbanen og fik sin debut i Lyngby-trøjen i lørdags for U19, da han blev indskiftet mod OB, og tirsdag fik han sin første start mod FC Midtjylland. Han kom på tavlen i begge opgør, og U19-træner Mads Kristensen har nydt at se ham tilbage på banen og roser sundhedsstaben omkring førsteholdet.

I vinters skrev vi kontrakt med 18-årige Zean Dalügge, som tidligere har slået sin folder i Esbjerg. Han har brugt de seneste måneder på at genoptræne fra en slem skade, og nu er angriberen blevet fit for fight.

I lørdags blev han indskiftet for U19-holdet mod OB, og her kvitterede han med en scoring efter sin indskiftning, ligesom han kom på tavlen i tirsdagens 3-3-kamp mod FC Midtjylland.

‘Zean fik comeback i lørdags efter næsten et år uden fodboldkampe – det kan man absolut ikke se, forklarer U19-træner Mads Kristensen og fortsætter:

‘Han har nu spillet to kampe og 90 minutter i alt. Det har kastet to kasser og en assist af sig – og han fik i øvrigt et tvivlsomt mål annulleret i går mod FC Midtjylland.’

‘Zean er en mundfuld for et hvert forsvar. Han er en knivskarp afslutter, og så er han utrolig dygtig i modstanderens felt. Det har været fantastisk at se Zean få kampminutter igen – der er lavet et meget solidt stykke arbejde omkring ham fra førsteholdets sundhedsstab,’ lyder rosen fra Mads Kristensen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products