Freyr: ‘Der venter en vanvittig kamp mod Horsens’

Freyr lagde ikke skjul på, at kampen mod Hvidovre IF ikke var en lækker fodboldkamp, men han respekterer det ene point, og nu ser ham frem mod en vanvittig kamp mod AC Horsens d. 16/4, hvor han håber på et fyldt Lyngby Stadion!

Køb din billet til braget mod Horsens her

‘Vi ville meget gerne have haft til tre point, men et point er okay at få med. Vi er tæt på at tage alle tre i en rigtig, rigtig svær kamp. Jeg sagde det før kampen, at den ikke ville blive lækker, og det var sgu ikke en lækker fodboldkamp.’

‘Men drengene tog duellerne og andenboldene, de prøvede at få det bedste ud af det, men vi tager det ene point – on we go – otte runder tilbage.’

‘Vi lykkedes ikke særligt godt med vores lange bolde – og begge holder kommer til at spille på det – grundet banen og vejret. Det bliver svært at lave noget lækkert. Vi er ikke det bedste hold i verden til at sparke langt, men vi var også klar over – som jeg sagde før kampen – at der ville være mange boldtab i dag.’

‘Det er klart, vi ville helst vinde, men vi tager det ene point og respekterer det, og så forbereder vi os til en vanvittig mod AC Horsens, hvor vi skal bruge et fyldt Lyngby Stadion på næste lørdag og med andre forhold, så skal vi nok få en underholdende fodboldkamp.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products