Trup og optakt: ‘Det bliver ekstremt tæt mod Hvidovre’

Drengene fik tanket godt med selvtillid i lørdags med 5-0-sejren over Nykøbing FC på et solskinsfyldt Lyngby Stadion. I aften spiller vi topbrag i Hvidovre, hvor Freyr Alexandersson forventer en ekstremt tæt kamp.

Ikke nok med at vi selv tog tre point i weekenden, så øgede vi forspringet til Hvidovre IF, som tabte til FC Fredericia fredag aften. Nu har vi et forspring på tre point ned til torsdagens modstander med muligheden for at øge det til seks.

Det bliver dog langtfra nemt. I sæsonens tidligere kampe har holdene vundet en kamp hver i NordicBet Ligaen, mens det blev 3-3 i testkampen op til dette forår. Vores cheftræner forventer også et lige slag på grønsværen.

‘Vi forventer en ekstremt tæt kamp mellem to stærke hold, men vi forventer heller ikke en lækker fodboldkamp, og det skal vi være klar på at kunne håndtere fra start af, forklarer Freyr og fortsætter:

‘Alle point er vigtige for os på nuværende tidspunkt. Kampene bliver færre og færre for hver uge af sæsonen, og det er stadig meget tæt mellem holdene op i toppen af NordicBet Ligaen. Men som altid vil vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at hente de tre point i aften’, afslutter Freyr.

Trup:

Frederik Ibsen
Mads Kikkenborg
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Kasper Jørgensen
Andreas Bjelland
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Emil Nielsen
Sanders Ngabo
Petur Knudsen
Rezan Corlu
Sævar Magnusson

 

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products