TILBAGE PÅ BANEN FOR LYNGBY BOLDKLUB 💙⚽️

Brdr. Jensen VVS er ogsĂĄ blevet partner i Lyngby Boldklub, og det er en “gammel” kending, der er vendt tilbage i den kongeblĂĄ trøje.

Thomas Sørensen bliver den faste mand i netværket, og direktør Bo Nørring Nielsen fortæller, hvorfor Brdr. Jensen VVS er blevet en del af Lyngby Boldklubs netværk.
“Brdr. Jensen VVS har ligesom Lyngby Boldklub ligget i byen i over 100 ĂĄr, og vi har rigtig meget arbejde i lokalomrĂĄdet, sĂĄ at indgĂĄ et samarbejde med Lyngby Boldklub og det stærke netværk giver for os rigtig god mening,” fortæller han og fortsætter:
“Samtidig har vi i virksomheden fĂĄet en medarbejder ind, der har tilbragt mange ĂĄr af sin karriere pĂĄ fodboldbanen i klubben, som har snakket varmt om et samarbejde, lige fra han startede. Og ud fra de værdier, han fortæller om, at Lyngby Boldklub er bygget pĂĄ, sĂĄ tænker vi at dette kunne være et spændende match. Vi ser meget frem til samarbejdet og deltagelse i netværksarrangementerne.”

Brdr. Jensen VVS er en moderne installationsvirksomhed med 100 ĂĄr i Kgs. Lyngby.
De er specialister indenfor vedvarende energi, kloakarbejde, tag- og facade, blikkenslager med eget produktionsværksted, samt mindre entrepriser.

Siden 2019 har de været certificeret partner med Dansk Drikkevandskontrol, hvor de sammen tilbyder eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer.

Læs mere om Brdr. Jensen VVS her. 

Velkommen tilbage i trøjen til Thomas. 💙⚽️
#SammenforLyngby

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De KongeblĂĄ Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products