Hamalainen efter et point i Hvidovre: Bliver lidt en kaoskamp

Brian Hamalainen blev indskiftet for en skadet Andreas Bjelland efter 35 minutter mod Hvidovre og overtog anførerbindet, og han fortæller, at kampen med masser regn og en slidt bane ikke hjalp på kvaliteten af opgøret.

‘En utrolig svær kamp. Det plejer at være svært i Hvidovre og forholdene gjorde det ikke nemmere. Banen blev langsomt revet mere og mere op og med vind og regn, så det var svære forhold og et point kan vi være tilfredse med.’

‘Vi vidste på forhånd, at Hvidovre dækker meget mand-mand. Så de lange bolde var også et forsøg på at komme ud og løbe lidt med dem, få dem trykket tilbage, spille i deres bagrum, og det er klart, at den plan ikke bliver udført super godt i første halvleg, men den modvind, der var. Så vi måtte sadle lidt om, men som sagt, forholdene var svære, så det blev lidt en kaoskamp.’

‘Det klart, at det var dejligt at spille, når gammelfar (Andreas Bjelland, red) ikke kan holde til det, så vi være klar til at komme ind og præstere med det samme, og jeg er glad for at komme ind og præstere, og vi holder clean sheet, så alt i alt er det super.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products