Freyr: ‘Vi spiller fremragende – hvert eneste mål tæller’

Freyr Alexandersson var glad sine spilleres præstationer i 5-0-sejren over Nykøbing FC, hvor han så toppræstationer, og Lyngby-spillere som kombinerede i mønstre fra træningsbanen.

‘Ja, en sejr og 5-0 er jo faktisk rigtig godt, vi ved ikke, hvordan stillingen bliver så hvert eneste mål tæller. Det var sgu dejligt at vinde herhjemme – og vinde stort.’

‘Det er meget sådan, jeg er. Jeg kan altid finde noget negativt, noget vi skal gøre bedre. Sådan er det bare, vi er et hold, som sætter et stort pres på os selv, og hvordan vi udvikler os rent spillemæssigt. Nu handler det først og fremmest om resultater på kontoen, og det gjorde vi i dag.

Vi spiller fremragende – det er ikke altid nemt at spille i overtal – det lyder mærkeligt, men sådan er det. Men vi var mentalt stærke, vi var kloge, vi respekterede vores modstander. Vi vidste godt, at hvis de fik chancen, så ville det straffe os, men det kommer ikke til en eneste afslutning, og de kommer ikke tæt på vores felt. Det var bare en top, top præstation.’

‘Flere af vores mål var mønstre, vi har trænet på, men det vigtigste var, at vi kæmpede for det her. Vi tog duellerne, de får rødt kort, fordi vi vinder vores dueller og spiller fremragende. Sævar (Magnusson, red) løber bare røven ud af bukserne, som han plejer, han er også modig nok til at tage duellen, der giver røde kort, så vi skaber det selv.’

Vidste Emil Nielsen nok skulle score

‘Det er vigtigt for fansene, at Emil Nielsen får scoret, vigtigt for ham måske også, en jeg har sagt til Nielsen, at hvis han bare fortsatte med at træne godt, fulgte vores taktiske plan, så er jeg tilfreds med ham, fordi jeg ved, at målene ville komme med det, men det var dejligt at se ham komme på måltavlen i dag for hans egen skyld.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products