Trup og optakt: På jagt efter tre point i oprykningsspillet!

Nu gælder det for alvor! Lørdag står der Nykøbing FC på menuen i den første kamp i oprykningsspillet, og Freyr Alexandersson og co. er sultne efter en sejr på hjemmebane.

NordicBet Ligaen bliver afgjort i løbet af de næste ti kampe, og lørdag får vi lov at starte ud hjemme på Lyngby Stadion. Modstanderen fra Nykøbing FC var også på besøg for få uger siden på en blæsende fredag aften, som hurtigt er gået i glemmebogen efter et nederlag i overtiden.

Nykøbings sejr var med til at give dem sjettepladsen i top seks, selvom de tabte senest med 1-4 på hjemmebane til AC Horsens.

Heldigvis kommer vi med en sejr i bagagen ude mod Esbjerg på 0-3, som betød, at vi har siddet på andenpladsen henover landsholdspausen – og forhåbentlig holder vi den sæsonen ud som minimum.

Freyr Alexandersson og co. har blandt brugt landsholdspausen til at rykke fra kunstbanerne i Lundtofte og Virum, så de nu træner på banerne bag stadion.

‘Vi gav spillerne velfortjent fri i weekenden efter sidste kamp, det var vigtigt, da vi ikke ser mulighed for mange fridage over de næste otte uger. Vi trænet godt, arbejdet med nogle taktiske tinge og flyttet os hjem på græs, det er var noget, som vi har savnet meget at træne hjemme i Lyngby.’

‘Vi var slet ikke utilfreds med vores kamp i Esbjerg, vi greb kampen lidt anderledes an end mange andre kampe. Det lykkedes godt, og vi fik 3 point og målscorer på 0-3. Men det er altid noget som skal være bedre, det er bare del af vores udvikling.’

Nykøbing har tydeligt koncept

Om dagens modstander sagde Freyr følgende:

‘Nykøbing fortjener at være i top seks, de har spillet mange gode kampe og har et tydeligt koncept. Fra vores side var der nogle ting i vores præstation i sidste kamp imod dem, som var ikke acceptable.’

‘Hver kamp har sit eget liv. Vi kommer aldrig til at få de tre point vi tabte sidste gang tilbage. Men vi kommer til at give alt, som vi har for at få tre point i kampen, som vi skal spille i dag – alle er sultne efter sejr på Lyngby Stadion,’ afslutter cheftræneren.

Herunder ses truppen til dagens opgør – som desværre fortsat – er uden blandt andet Sebastian Koch og Frederik Gytkjær.

Trup:

Frederik Ibsen
Mads Kikkenborg
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Kasper Jørgensen
Andreas Bjelland
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Emil Nielsen
Sanders Ngabo
Petur Knudsen
Rezan Corlu
Sævar Magnusson

Kamppartner er Sydbank

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products