Kaastrup efter sit hattrick: ‘Drengene gør det nemt for mig’

Magnus Kaastrup scorede sit første hattrick i lørdagens 5-0-sejr over Nykøbing FC, som han tilskriver til holdkammeraterne og skabelonerne på træningsbanen.

‘Det føles dejligt med et hattrick. Jeg er meget glad for mine holdkammeraters indsats og min egen selvfølgelig, men drengene gør det nemt for mig – og vi gør det nemt for hinanden, jeg er meget taknemmelig.’

‘Jeg følger ikke så meget med i tabellen, jeg prøver at fokusere på os, men det er selvfølgelig fedt at tage tre point på Hvidovre, så vi skal bare fortsatte i næste kamp mod dem, og så opnår vi måske vores mål.’

‘Nu, når jeg tænker over det, så kan jeg godt se at mange af vores mål, er som fra træningsbanen. Vi rammer mange af vores skabeloner fra banen, og det er selvfølgelig bare dejligt. Vi opsøger selv heldet, Sævar (Magnusson, red) arbejder sindssygt hårdt for holdet skaffer et rødt kort, som han også gjorde sidst. Det går bare op i en højere enhed i dag!’

Med dagens sejr tog vi tre point på Hvidovre, som vi møder på torsdag på udebane!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products