Emil Nielsen: ‘Skylder vores fans en sejr på hjemmebane’

Emil Nielsen er godt klar over, at spillerne skylder hjemmepublikummet en sejr på lørdag mod Nykøbing FC, efter vi har smidt point i forårets to første kampe på Lyngby Stadion, mens han selv har en god følelse omkring, at kunne åbne målkontoen.

Nu begynder det at spidse til i NordicBet Ligaen, hvor oprykningsspillet bliver sparket i gang for vores vedkommende på lørdag kl. 14, og du kan købe din billet her.

Nykøbing FC kommer igen på besøg, og senest for tre uger siden led vi et nederlag i overtiden, men denne gang skal der forhåbentlig tre point på kontoen, forklarer Emil Nielsen.

‘Jeg ved ikke, om man er ekstra spændt til den kamp, men de sidste ti opgør her, bliver spændende. Hver kamp har sit eget liv, og lørdag skal vi smadre igennem for at få de tre point til at holde liv i drømmen om at rykke op – som vi skal, så det bliver en fed kamp.’

Opbakningen på Lyngby Stadion til de to første kampe i foråret har upåklagelig med over 3.300 tilskuere til premieren mod FC Fredericia og over 3.700 mod NFC, og derfor ville en sejr være på sin plads, forklarer Nielsen.

‘Vi skylder publikum en sejr, det er en lidt kedelig statistik at have hængende over hovedet – os fordi vi alle elsker at spille på Lyngby Stadion, så det er klart – de fortjener, at der kommer en sejr, så vi kan feste med dem.’

‘På tide at åbne målkontoen’

Vores hurtige kantspiller mangler at få hul på målkontoen trods assists efter vinderpausen, og forhåbentlig bliver det i weekenden, at Nielsen får netmaskerne til at blafre.

‘Ja, det er ved at være oppe over ikke,’ siger han med et smil og fortsætter:

‘Jeg vil selvfølgelig ikke pakke assists væk, men det er også ved at være på tide at åbne målkontoen. Jeg har en god følelse, og jeg glæder mig utroligt meget til kampen,’ afslutter Nielsen.

Lørdag åbner Lyngby Stadion kl. 12, hvor der bliver legeland i Fanzonen samt besøg af lokale spejdere – alt det kan du læse om her.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products