U17 og U19 med flotte sejre mod IFK Göteborg

Weekenden bød på træningskampe med stor modstand for vores U17 og U19-hold, som var en tur i Sverige for at møde IFK Göteborg, hvor det blev til to flotte sejre.

Trods landsholdspause i weekenden var Azad Corlus U17-mandskab og Mads Kristensens U19-hold i aktion mod et af Sveriges største hold i et par testkampe.

Turen gik til IFK Göteborg, hvor U17 vandt med 1-2, mens U19 vandt med 2-5 over Göteborg-mandskabet, som er svenske mestre. Læs trænerenes reaktioner herunder:

U19: Mads Kristensen

‘Vi vandt 2-5. Det var en god mulighed for spilletid til nogle af de spillere, som enten er på vej tilbage fra skader, eller som ikke har fået så meget spilletid i de første kampe efter ligastart. Derudover var det en fin lejlighed til at få arbejdet med nogle af de elementer i spillet, hvor vi har underpræsteret i et par kampe.’

‘Vi fik arbejdet os tilbage på sporet og spillede i perioder det mest sammenhægende fodbold siden vinterpausen. Der var rigtig mange gode præstationer. Og rigtig mange som virkelig har banket på døren ift. konkurrencen til kommende weekend, hvor vi skal til Esbjerg. Alt i alt en god oplevelse mod de nykårede svenske ligamestre.’

U17: Azad Corlu

‘Vi vinder 1-2 ude mod IFK Göteborg. I første halvleg, hvor Göteborg er bedst i de første 15-20 minutter. Vi laver for mange tekniske fejl og giver dermed initiativet til dem. Det får vi heldigvis rettet op på i den sidste del af første halvleg, hvilket også gør, at vi slutter bedst. Stillingen var 1-1 ved pausen.’

‘Anden halvleg starter vi bedst. Vi skaber en masse chancer i de første 20-25 minutter, men Göteborgs keeper har desværre en god kamp, hvilket er med til at vi “kun” scorer et mål efter pausen. De sidste 15 min er svære for os. Vi ser trætte ud og må derfor forsvare tæt på eget mål, men i alt en rigtig god træningskamp imod en af de største svenske klubber.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products