Lyngbys landsholdsoverblik fra weekenden

En del Lyngby-spillere var i aktion for deres landshold i weekenden, og herunder giver vi jer et overblik, inden flere spillere skal i aktion for anden gang i de kommende dage.

Slutspillet i NordicBet Ligaen venter lige om hjørnet, når landsholdspausen er overstået, hvor tre spillere har været i aktion indtil videre.

I lørdags startede vores hurtige kantspiller Petur Knudsen på bænken for Færøerne, som mødte Gibraltar på udebane i en kamp, som sluttede med 0-0. Knudsen fik de sidste 29 minutter på banen, og tirsdag kan han igen komme i aktion, da Liechtenstein venter.

På det seneste har Sævar Magnusson vist rigtig fine takter for De Kongeblå i fraværet af Frederik Gytkjær, og de fortsatte i fredags. Her spillede vores angriber hele kampen for Islands U21-landshold, der leverede et stort resultat med 1-1 mod Portugal, hvor Magnusson var blandt banens bedste.

Vores talentfulde defensive spiller Lucas Hey startede inde for Danmarks U19-landshold i EM-kvalifikationskampen mod Østrig, som blev spillet under dybt kritisable forhold efter et stort regnskyl. Hey og co. tabte med 0-2, og dermed missede drengene EM for denne omgang, selvom man stadig mangler en kamp. Sanders Ngabo sad på bænken i hele opgøret.

I kan danne jer det fulde overblik herunder:

Petur Knudsen

Gibraltar – Færøerne 0-0

29′ minutter på banen

Liechenstein venter tirsdag i testkamp

Sævar Magnusson

U21: Portugal – Island 1-1

90′ minutter på banen

Cypern venter tirsdag i EM-kval

Lucas Hey og Sanders Ngabo

U19: Østrig – Danmark 2-0

Lucas Hey: 83′ minutter på banen

Sanders Ngabo: På bænken hele kampen

Spanien venter tirsdag i EM-kval

Gustav Mortensen og Tobias Storm

U18: England venter i testkamp mandag

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products