Trup og optakt: Grundspillets sidste kamp venter

Fredag aften går turen til Esbjerg, som er vores sidste kamp, inden slutspillet begynder om nogle uger, og Freyr Alexandersson forventer at se sit hold bedre på alle parametre for få tre point med derfra.

Trods en svær kamp i sidste weekend mod Nykøbing FC, så sidder vi stadig på andenpladsen i NordicBet Ligaen. Snart venter det altafgørende slutspil, som vi forhåbentlig kan få tre point med over i.

For fredag aften står den sidste kamp i grundspillet for døren, når vi gæster Esbjerg, og cheftræner Freyr Alexandersson og co. er klar til at jagte de tre point efter en god uge med en masse træningspas.

‘Vi har haft en godt træningsuge, som den skal være. Vi har arbejdet på de ting, vi tror, Esbjerg kommer med. Mens vi har fokuseret på at presse hinanden til at være der 100 procent i alle scenarier.

‘Vi skal være bedre på alle parametre fra sidste weekend for at slå Esbjerg. Tre point på tavlen, det er det vigtigste, Helsingør er tæt på at være sikret oprykning allerede, så vi skal på pointjagt for at være med i kampen om den anden billet til Superligaen. Så får vi forhåbentlig også en god bustur hjem’, afslutter Freyr.

Herunder kan i se truppen til kampen, som Sebastian Koch og Frederik Gytkjær fortsat er ude af med småskader – forhåbentlig er de klar, når slutspillet venter på den anden side af landskampspausen.

Trup:

Frederik Ibsen
Mads Kikkenborg
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Andreas Bjelland
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Lauge Sandgrav
Casper ‘Dani’ Winther
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Emil Nielsen
Sanders Ngabo
Petur Knudsen
Rezan Corlu
Sævar Magnusson

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products