Freyr glad for sejren – mindre glad for spillet

Cheftræner Freyr Alexandersson var glad for at få sejren med hjem fra Esbjerg – men også mindre tilfreds med spillet, som i perioder ikke levede op til forventninger. Samtidig giver en skade til Rezan Corlu panderynker hos trænerteamet, der ser frem til landskampspausen. Se interviewet herover.

”De tre point var vigtigst. Vores opgave i dag var at komme her og tage de tre point med, og 3-0 det var en fornøjelse. Jeg glæder mig til busturen hjem” sagde Freyr Alexandersson efter kampen.

Det blev en kaotisk fredag i Esbjerg. Udover de tre scoringer bød kampen også på et rødt kort og to afbrydelser på grund af pyroteknik og kanonslag, der blev smidt på banen af hjemmeholdet publikum. Men de kaotiske omgivelser påvirkede ikke Lyngby-holdet, der bevarede fokus – til stor glæde for trænerteamet:

”Efter den sidste kamp snakkede vi meget om koncentration og fokus, og den her kamp blev en ordentlig test på det med alle de stop i spillet. Men spillerne var modige, kloge og fokuserede. De spillede bare deres spil videre og var professionelle i det, som de gjorde. Så jeg er glad for deres fokus i dag” fortæller Freyr Alexandersson.

Han kunne samtidig glæde sig over tre forskellige målscorere – heriblandt to spillere, der ikke er blandt de normale målscorere. Pascal Gregor scorede sit første ligamål for Lyngby, mens Adam Sørensen hamrede sin første sæsontræffer i kassen.

”Det er vigtigt at få flere spille på måltavlen. Vi er uden Gytkjær, der har scoret mange af vores mål. Sævar har nu scoret to i de sidste tre kampe, og fik også en stor chance mod Nykøbing. Så han kommer til chancerne.”

”Det var et typisk Sævar-mål. Han arbejder stenhårdt hver gang, og presser igennem, så han fortjener at score i dag. Det var også en fornøjelse at se Adam score. Jeg har været efter ham i lidt tid i forhold til at score mål, for han kommer faktisk til mange chancer. Måske var det vores icelandic shooting challenge, der hjalp ham i dag” siger Freyr med henvisning til en specifik træningsøvelse, hvor det gælder om at hamre så mange bolde i kassen som muligt” fortæller Freyr Alexandersson.

Der var dog også lidt malurt i bægeret da Rezan Corlu i 1. halvleg måtte udgå med en skade. I forvejen tæller skadeslisten topscorer Frederik Gytkjær og nytiltrådte Sebastian Koch, og Freyr Alexandersson er ikke glad for den nuværende skadessituation:

”Ja jeg er bekymret, for vi har for mange skader og det er der ingen grund til at lægge skjul på. Forhåbentlig så er det ikke alvorligt med Rezan, for lige nu har vi for mange på skadeslisten. Vi kæmper alle sammen for at få dem alle sammen tilbage, det er det eneste vi kan gøre. Så må vi se hvem der er klar, når slutspillet starter” lyder det fra Freyr Alexandersson.

Programmet for slutspillet forventes offentliggjort senest tirsdag eftermiddag.

Freyr Alexandersson præsenteres af Ensure.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products