Moderklubben er blevet ‘DBU Børneklub’ certificeret

Vi er glade for at kunne annoncere, at Moderklubben, Lyngby Boldklub 1921, er blevet godkendt som en DBU Børneklub, efter vi i efterhånden mange år har prioriteret børnefodbolden meget højt i klubben, fortæller vores sportslige leder i Moderklubben Karsten Stiig Alnor.

Prædikatet en ”DBU Børneklub” kan klubber få, hvis de arbejder målrettet med udviklingen af deres børnefodboldmiljø i samarbejde med DBU, når de opfylder følgende fire forudsætninger:

– Prioritere børnefodbolden økonomisk og organisatorisk
– Tilslutte sig DBU’s børnesyn og arbejde på at efterleve det
– Nedskrive og vedtage en børnepolitik
– Tilknytte en børneudviklingstræner, der er kontraktligt forpligtet (lønnet eller ulønnet) i løbet af det første år som DBU Børneklub

Derfor er vi glade for at annoncere, at Moderklubben er blevet indlemmet i det fine selskab.

‘Vi er rigtig glade for, at vi nu er certificeret som DBU Børneklub. Vi har haft en god dialog med DBU Sjællands Børneklub-rådgiver igennem hele processen. Og for dansk fodbold er det generelt bare glædeligt, at DBU sætter ind med en særlig indsat ift. børnefodbolden,’ forklarer sportslige leder i Moderklubben Karsten Stiig Alnor og fortsætter:

‘Vi finder det helt naturligt, at vi også har prædikatet DBU Børneklub, da vi i efterhånden mange år mener at have prioriteret børnefodbolden meget højt i klubben. Så for os gav det næsten sig selv, at vi også skulle være med på vognen,’ afslutter Karsten Stiig.

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products