To storsejre og et nederlag til akademiet i Aalborg

Vores tre akademihold spillede i Aalborg mod AaB i weekenden, hvor det blev til to storsejre og et nederlag. U15 og U17 vandt 0-6 og 0-5, mens U19 tabte 5-3.

Azad Corlus U17-hold er kommet flyvende afsted efter vinterpausen. I weekenden hentede de endnu en sejr, da akademiet var på tur til Aalborg. Corlu og co. vandt med nemlig med 0-5 efter de imponerende mod Brøndby IF senest:

‘Det var en kamp, hvor vi er dominerende fra første til sidste fløjt. De første 30 minutter er vel nok det bedste, vi har præsteret,’ forklarer Corlu og fortsætter:

‘Både i vores pres og i spillet med bolden. Vi har en god intensitet i vores pres, hvilket skaber en masse uro i AaBs spil, og når vi selv har bolden, er vi dejlige fremadrettet og spiller med super tempo, afslutter en optimistisk Corlu.

U15: ‘Spillet gik op i en højere endhed’

U15-trænerduoen Emil La Cour og Younes Pedersen havde også masser af ros til overs for deres unge drenge efter sejren med tenniscifre på 0-6.

‘Drengene leverede lørdag en virkelig flot præstation, hvor vores spil i flere af spillets faser gik op i en højere enhed.
I ugen op til kampen havde vi arbejdet intensivt med vores offensive omstillinger, og hvor vi tidligere havde haft en smule problemer med beslutningerne på bolden og de dybe løb, når vi vandt den, havde drengene i kampen mod AaB en masse gode aktioner.’

‘Selvom vi i det daglige arbejde på akademiet forsøger at holde os fra at være for resultatorienterede, må det siges at være en noget tiltrængt sejr. Vi har i flere af de sidste kampe følt, at det har været marginalerne, der har været imod os, så det var dejligt da slutfløjtet lød. Og når man så endda vinder med tenniscifre, bliver der danset lidt ekstra i omklædningsrummet,’ forklarer La Cour med et smil.

Turens eneste nederlag blev til U19-holdet, som tabte med 5-3 på udebaneturen.

Her kan i se U15, U17 og U19-holdets stillinger i Ligaerne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products