Highlights: Snævert nederlag til Nykøbing FC

I fredags havde vi nok chancer til at nuppe en sejr på hjemmebane over Nykøbing FC. Før pausen havde vi to på træværket, og selvom Magnus Westergaard udlignede i anden halvleg, så straffede gæsterne os til sidst, så de løb med en 1-2-sejr. Så highlights fra det opgør i videoen ovenover.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products