Freyr lagde ikke fingre imellem: Sammenholdet var væk i dag

Freyr lagde ikke skjul på, at han var dybt utilfreds med indsatsen, da vi tabte med 1-2 til Nykøbing FC fredag aften på hjemmebane, hvor 3.700 mennesker ellers leverede en fantastisk indsats på lægterne.

‘Det kan godt være, at vi skaber flere chancer, og vi har mere boldbessidelse, men vi spiller en pisse dårlig kamp. Vi er langt, langt, langt fra os selv. Det er mest det i forhold til at gøre det sammen.’

‘Jeg har snakket meget om sammenhold, men vi gør det som individuelle spillere i dag. Vores høje pres sidder okay, men vores pressure triggers sidder rigtig dårligt, fordi vi gør det individuelt som enkelte mennesker.’

‘Vi har haft en dårlig træningsuge, men det skal ikke være en undskyldning. Spillerne møder ind igen i morgen, og vi skal have en helt anden attitude før kampen i Esbjerg- og til kampen i Esbjerg. Vi var kun skyggen af os selv i dag.’

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products