Highlights: Kaastrup og Magnusson nettede i smuk sejr på Amager

 

Vi havde masser af chancer i første halvleg mod Fremad Amager på udebane, hvor der var to forsøg på træværket fra en sprudlende Rezan Corlu. Det ene forsøg er dog ikke med i highlights, da der var problemer med strømmen på stadion i 20 minutter af første halvleg.

Efter pausen fik vi hul på bylden takket være to scoringer af Magnus Kaastrup og en enkelt af Sævar Magnusson, hvilket gav tre ekstremt vigtige point i den tætte topstrid i NordicBet Ligaen. Gense målene og highlights i videoen ovenover.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products