Freyr efter deler i premieren: ‘Vi taber to point – de vinder et’

Freyr Alexandersson var ganske klar i mælet efter premieren mod FC Fredericia, hvor vi måtte nøjes med et point trods en masse chancer, og cheftræneren lagde heller ikke skjul på, at vi skabte mere end rigeligt til at vinde kampen.

Lørdag eftermiddag kom vi desværre ikke fra land i NordicBet Ligaen med tre point. Gæsterne fra FC Fredericia kom i front før pausen på noget, som lignede en klar offside, mens Frederik Gytkjær udlignede efter 50 minutter på et outstanding saksespark.

Opgøret var præget af Kongeblå-dominans og en masse forspildte muligheder, hvilket cheftræner også fokuserede på efter de 90 minutter.

‘Jeg står med følelsen af, at vi tabte to point – de vandt et. Det er mærkeligt at sige, men sådan er det. Vi spillede en okay kamp, vi kommer, som stats siger, til 26 chancer og det skal bare være nok til tre point. Sådan er fodbold, det er marginalerne, som tæller. Deres mål, klar offside, men sådan er det. Dommeren skal ikke have skylden for, at vi ikke tager de tre point.

‘Der er stadig mange kampe tilbage, men vi møder også et godt hold i dag – vores spil var godt nok til at fortjene de tre point. Det tror jeg også, at Hansen (Michael Hansen, cheftræner i Fredericia, red) vil være enig med mig i, men sådan er fodbold – det kan afgøres af små marginaler, som man skal gøre alt for, falder ud til ens fordel.

‘Overordnet skal vi dog holde fast i, at vi fik set langt, langt flere positive ting end negative ting i kampen, forklarede cheftræneren.

Vores næste test i 1. division er allerede på fredag, hvor vi gæster Fremad Amager på udebane om tre vigtige point i den tætte topstrid.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products