Gytkjær om sit saksespark: Bedste mål i Lyngby-trøjen

Frederik Gytkjær sikrede et point via et saksepark i forårets premiere mod FC Fredericia, og selvom angriberen er glad for sin smukke scoring, så står han med en følelse af, at De Kongeblå skabte nok til at vinde.

I lørdagens premiere foran mere end 3.300 tilskuere på Lyngby Stadion, hvor De Kongeblå vadede i chancer, måtte vi nøjes med et enkelt point efter 1-1 mod FC Fredericia.

Kampens store højdepunkt stod topscorer Frederik Gytkjær for, da han saksede en aflevering fra Emil Nielsen over i det lange hjørne.

‘Jeg tænkte over – jeg er faktisk sikker på, at det var mit bedste mål i Lyngby-trøjen, så det var selvfølgelig fedt, men vi står også allesammen med en følelse af, at vi tabte to point. Det er der ingen tvivl om. Vi er utroligt glade for den opbakning, vi fik, et helt fantastisk vejr, alt var lagt i kakkelovnen til, at vi skulle ud og have tre point.’

‘Vi kan glæde os over at skabe en masse chancer i angrebsspillet, men vi mangler lige den sidste skarphed. Der er 13 kampe igen, og hvis vi kan skabe så mange chancer i hver kamp, så skal der nok komme mange point til os.’

‘Nu har jeg ikke set Fredericias mål igen, men det er en lidt sur følelse, at det er et tvivlsomt mål. Men igen, det skal ikke være en undskyldning overhovedet, vi skaber det, der skal til for at vinde. Nu har vi en fridag i morgen, så vi tilbage på træningsbanen mandag, så gælder det Fremad Amager på fredag,’ forklarer topscoreren.

Se målet her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products