Panjeskovic var tilbage efter 16 måneder: ‘Følelsen kan ikke beskrives’

Der var mange følelser på spil tirsdag eftermiddag, hvor Filip Panjeskovic gjorde comeback i reservekampen mod Brøndby IF. Næsten 16 måneders genoptræning efter en menisksskade kulminerede, og forsvarsspilleren havde svært ved at sætte ord på sin glæde.

Sidste gang Filip Panjeskovic trak Den Kongeblå-trøje over hovedet var på Bane 1 bag Brøndby Stadion i reserveholdskampen mod BIF tilbage i oktober, 2020. Efterfølgende blev han opereret knæet grundet vedholdende smerter, og siden har han genoptrænet og gjort alt for at komme tilbage på fodboldbanen.

Comebacket var en realitet tirsdag eftermiddag på samme bane, hvor han i 2020 sagde stop.

‘Jeg tror ikke helt, at det kan beskrives. Det er helt fantastisk. Jeg har ventet på det så længe. At være tilbage igen i Lyngby-trøjen var jo målet med det hele – det jeg har trænet op til. Det har været hårdt, men nu er jeg heldigvis ovre det, og så er det bare at bygge på herfra”.

Vores unge forsvarsspiller fik de første 25 minutter på banen, inden han blev taget ud til klapsalver fra bænken. Både trænerne, den fysiske stab og medspillerne uddelte herefter store krammere, og hovedpersonen selv blev også rørt.

‘Jeg fældede næsten en lille tåre, da jeg kom ud. Hele min familie var ude og kigge, så det er bare kæmpestort for mig. Nu skal jeg bare bygge på herfra, få minutter i benene, og så bliver bare for vildt, når jeg igen kan træde ind på banen på Lyngby Stadion,’ sagde den 19-årige årige forsvarsspiller med et stort smil efter sit store comeback.

Herfra skal der også lyde et stort tillykke til Filip med sit comeback – det er dejligt at have dig tilbage!

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products