Greko sætter ord på sit comeback: ‘Håber at kunne banke på’

Christian ‘Greko’ Jakobsen gjorde sit comeback i reservekampen mod Brøndby IF efter ni måneder på sidelinjen med en skade, og han er glad for endelig at være tilbage på banen, hvor han håber, at kunne konkurrere om pladserne i den stærke, Kongeblå startopstilling.

Tirsdagens sejr på udebane mod Brøndby IF var ikke ‘bare’ en kamp i Reserveligaen. Den bød nemlig også på et comeback til Christian ‘Greko’ Jakobsen, som fik sine første minutter i benene i ni måneder.

Under træningslejren i Alicante trænede han rigtig godt med, og tirsdag var det altså blevet tid til comeback.

‘Det siger sig selv – det er rigtig dejligt. Jeg har været ude i mange måneder efterhånden så for mig personligt, er det rigtig fedt at være tilbage og få kampminutter i benene,” forklarer Greko og fortsætter:

‘Det vigtigste var at få meter i benene, og jeg synes, vi gjorde en fin indsats. Jeg er også okay tilfreds med min egen indsats, men det er klart, der er stadig et lille stykke vej til topformen.’

‘Lige nu er jeg bare glad for at være tilbage på banen. Der er rigtig hård konkurrence på pladserne, så jeg skal nok banke på, og så er det op til træneren at vælge det 11 bedste,” forklarer Greko efter sejren mod Brøndby.

Greko fik de første 45 minutter på banen i reservekampen, som blev vundet med 1-0 på en scoring fra Sævar Magnusson.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products