Fastelavn og underholdning til forårets premiere på Lyngby Stadion

Det er ikke kun på banen, at vi inviterer til god underholdning til forårets premierekamp mod FC Fredericia den 26. februar. Temaet på Lyngby Stadion er fastelavn, så vi opfordrer børn og barnlige sjæle til at komme udklædt for at slå katten af tønden i Fanzonen, hoppe på vores splinternye Fog-hoppeborg og vinde udklædningspræmier!

Nu ruller bolden snart igen på Lyngby Stadion efter en lang, lang vinterpause! Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage, når De Kongeblå byder femtepladsen fra FC Fredericia op til dans på en stor dag, hvor der vil være en masse aktivitet i Fanzonen.

Vi inviterer nemlig til fastelavnsfest på stadion for børn og barnlige sjæle, og derfor håber vi på at se en masse børn i deres sejeste kostumer! I Fanzonen vil man kunne slå katten af tønden, og der vil samtidig være udklædningspræmier til de fedeste kostumer. Derudover har Fanzonen fået en helt nye hoppeborg fra Fog, som fremover vil være fast inventar til Lyngbys hjemmekampe.

Verdenspremiere på….

I kender alle Lyngby-pølsen, som fortsat er uundværligt inventar på vores stadion. Men denne kamp markerer også en premiere uden for kridtsstegerne – nemlig en helt ny tilføjelse til madudvalget på stadion.

For i Convenience-afsnittet, afsnit C, vil man fremover kunne købe flæskestegssandwich, hvis man – mod forventning – trænger til noget andet end Lyngby-pølsen. Velbekomme!

Program for den 26. februar:

  • 10:45: Stadion og Fanzone åbner
  • 10:45: Kongeblå-huer- og handsker til de 50 første udklædte børn i Fanzonen
  • 11:30: Vi slår katten af tønden – SÅ KOM I GOD TID
  • 12:45: Kampstart – Lyngby vs. FC Fredericia

Vi glæder os til at se jer!

Billetter til Lyngbys kampe kan købes på her

Kamppartner er KonditorBager Bagsværd

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products