Dalügge er blevet taget godt imod efter hårdt og lærerigt år

Zean Dalügge havde kun været Lyngby-spiller i få dage, da han fløj til Spanien sammen med sine nye holdkammerater på træningslejr, og derfor har han allerede lært truppen og staben godt at kende.

På transfervinduets sidste dag sikrede vi os 18-årige Zean Dalügge på en aftale til 2023. Den unge angriber nåede ikke at få den store introduktion til truppen, før han fløj afsted på træningslejr til Alicante med sit nye hold.

Dalügge har hovedsageligt brugt træningslejren på at genoptræne efter en knæskade, og han har oplevet lidt af hvert i det seneste år, inden han nu er faldet godt på plads hos De Kongeblå.

“Mit seneste år har været hårdt og lærerigt. Jeg starter ud i Esbjerg, tænker, at jeg skal spille der, men vi finder ud af, at vi skal gå hver vores vej. Derefter får jeg en stor udfordring for min karriere ved at komme til Genoa til prøvetræning. Men dagen før jeg skal skrive under, bliver jeg skadet i knæet. Der ryger noget brusk inde i knæet, så jeg i hvert fald er skadet i tre måneder.”

“Så jeg tog hjem til Danmark igen og begynder på et genoptræningsforløb, som også har været lærerigt. Jeg har selv trænet op igen uden at have et hold og gøre det med,” forklarer den 18-årige angriber.

Starter op med U19

På træningslejren er Dalügge blevet godt modtaget af sine nye holdkammerater, og hvis genoptræningen går som forventet, så kan han snart komme tilbage på fodboldbanen.

“Holdet har taget godt imod mig. Det er klart, man skal lige ind på holdet og lære folk at kende, staben og så videre, men jo, jeg er blevet taget rigtig godt imod.”

“Vi har ikke 100 procent lagt en plan. Det er lidt op til, hvad kroppen og knæet siger. Jeg håber på, at kunne træne maksimalt og fuldt ud om to måneders tid. Jeg skal starte op med U19 for at få minutter og træning i benene, og så selvfølgelig, hvis jeg gør det godt, så er det træneren, som afgører, hvor man spiller,” siger en fortrøstningsfuld Dalügge afslutningsvist.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products