Fire Lyngby-drenge udtaget til U-landsholdene

I næste uge skal Danmarks U18- og 19-landshold afsted til testkampe i Pinatar i Spanien, og her er der Kongeblåt islæt på begge landshold. Gustav Mortensen og Sanders Ngabo skal afsted med U18, mens Lucas Hey og Casper ‘Dani’ Winther rejser med U19.

Lyngbys A-trup kom hjem fra træningslejren i Alicante søndag aften. For nogle af spillerne kalder Spanien dog allerede igen i næste uge – denne gang med U-landsholdene.

Gustav Mortensen og Lucas Hey fra Lyngbys U19-hold var begge med på træningslejren, og de er blevet udtaget hvert deres landshold sammen med et par af de unge drenge fra A-holdet.

Gustav Mortensen er  sammen med Sanders Ngabo udtaget til U18-landsholdet, hvor der venter en svær test i næste uge i træningskampen mod Spanien, hvilket helt bliver en god udfordring for drengene.

For U19-landsholdet er Lyngbys islæt i form af Lucas Hey og Casper ‘Dani’ Winther, som også rejser afsted mod varmere himmelstrøg. For dem er det Ungarns U-landshold, som venter.

Efter de to landskampe i næste uge giver vi selvfølgelig en opdatering på, hvordan det gik de De Kongeblå-drenge på turene med landsholdet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products