Freyr trods nederlag til CSKA: Spiller fremragende mod et klassehold

Freyr Alexandersson er stolt over Lyngbys præstation mod CSKA Moskva. Præstationen var fremragende særligt efter pausen, og cheftræneren kan se, at holdet har flyttet sig rigtig meget allerede.

Onsdag eftermiddag led Lyngby et knebent nederlag på 2-3 i slutminutterne mod det russiske storhold fra CSKA Moskva. Det var De Kongeblås første nederlag i træningskampene efter nytår, og derfor var Freyr Alexandersson også ærgerlig over afslutningen på opgøret.

”Det er sgu ærgerligt, at de scorer til sidst efter 90 minutter. En dødbold, et hjørnespark, de har sindssygt gode sparkere, og det vidste vi godt før kampen. Vi havde forberedt os godt til det og står rigtig godt under hele kampen, men så går det galt til sidst.”

”Vi skulle have gjort det færdigt og spillet uafgjort, men jeg er også ærgerlig over, at vi ikke scorer på alle vores chancer i anden halvleg. Vi får nogle kæmpe chancer og spiller fremragende. Første halvleg var lige, og de fik to chancer, som de scorer på. Men ellers havde vi godt styr på dem, selvom vi spiller mod et klassehold – en rigtig god præstation”.

‘Vi kan blive rigtig gode’

Under træningslejren i Alicante har Freyr og co. arbejdet meget på det taktiske. Den første måned af opstarten i Danmark stod på en del fysisk træning, men onsdag fik rigtig mange svar på, hvor holdet er henne i processen.

”Jeg fik set det hele. Kampen i dag gav os rigtig gode svar. Især sammen med de sidste to kampe. Vi har arbejdet stenhårdt på nogle af de taktiske ting – mest ift. det defensive. Jeg synes, vi har flyttet os rigtig meget, hvis vi kan fortsætte sådan her, som vi har udviklet os indtil videre, så bliver vi rigtig gode.”

Kampene i Spanien har budt på en sejr, en uafgjort og et nederlag mod gode modstandere, og Freyr har set rigtig meget kvalitet fra sit hold på træningslejren, som slutter på søndag.

”I forhold til resultaterne så er det jo bare sådan, det er. Jeg er aldrig glad for at tabe en fodboldkamp, men stadigvæk har vi haft gode præstationer i dag og i alle tre kampe. Selvfølgelig har vi knap så gode perioder, men det er helt normalt, når vi prøver nye ting af og stiller andre krav til spillerne. I det store billede er jeg meget tilfreds med spillernes præstationer og deres mentale indstilling til tingene. Vi har haft en rigtig god tur indtil videre”, siger den tilfredse islænding.