Optakt og trup til to kampe på en dag: Odd og FCN venter

Søndag er den helt store kampdag på Lyngby Boldklubs træningslejr til Alicante, hvor to kampe i forlængelse af hinanden venter. Først bliver formen testet mod norske Odd, inden de Kongeblå skal dyste mod FC Nordsjælland.

Den Kongeblå trup har nu været i det spanske i tre dage, hvor de allerede er faldet ganske godt til. Menuen har stået på flere daglige træningspas i de op mod 20 varmegrader, men søndag bliver hele truppens form for alvor testet med to opgør på en eftermiddag.

Klokken 14 skal holdet mod Odd, som til dagligt spiller i den bedste norske række. Blot to timer efter venter Farum-mandskabet fra FC Nordsjælland på De Kongeblå drenge, og her vil trænerteamet prøve at give hele truppen kampminutter på dagen, forklarer assistenttræner Jonathan Hartmann.

“Vi har 2 spændende træningskampe i morgen. Her vil alle de fitte spillere få masser af spilletid, og det bliver to gode tests for os. Vi har arbejdet på flere forskellige ting de første dage. Gennembrudsspillet, presspillet og dødboldene har været i fokus. Det vil vi holde særligt fokus i træningskampene i morgen.”

Få overblikket over spillerne som skal i aktion herunder, hvor Marcel Rømer, Christian ‘Greko’ Jacobsen, Zean Dalügge, Kasper Jørgensen og Filip Panjeskovic ikke er med i kamptruppen pga. skader:

Truppen til de to opgør:

Abdul Hudu
Adam Sørensen
Adam Vendelbo
Andreas Bjelland
Brian Hamalainen
Casper ‘Dani’ Winther
Emil Nielsen
Frederik Gytkjær
Frederik Schram
Frederik Ibsen
Gustav Mortensen
Kristian Riis
Lasse Fosgaard
Lauge Sandgrav
Lucas Hey
Mads Kikkenborg
Magnus Kaastrup
Magnus Westergaard
Pascal Gregor
Petur Knudsen
Rasmus Thellufsen
Rezan Corlu
Sævar Magnusson
Sanders Ngabo
Sebastian Koch
Svenn Crone
Tobias Storm

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products