Cheftræneren glæder sig til dobbeltkampe: ‘Konkurrencen er stor’

Søndag venter to kampe på en eftermiddag for Lyngby Boldklub, og Freyr Alexandersson glæder sig til at se, hvor holdet står rent taktisk, efter man blandt andet har ændret på opstillingen, mens spillerne får en gylden mulighed for at vise sig frem.

Efter et par gode dage i Alicante med en masse træning, så begynder alvoren for Det Kongeblå-førstehold søndag eftermiddag. Her står menuen på to kampe på blot fire timer mod Odd BK og FC Nordsjælland.

Kampene giver Freyr Alexandersson og trænerteamet alletiders mulighed for at se hele truppen an, og forud for kampene er cheftræneren ganske positiv omkring energien på holdet.

“En virkelig god dag, god energi i truppen, faciliteterne er førsteklasse, med mange baner vi kan bruge. Vi har delt grupperne lidt op og har gennemgået de taktiske ting. Alle virker glade.”

“Træningslejren er rigtig vigtig, og spillerne har også glædet sig. I dag var meget, meget taktisk træning, men de var på. Jeg tror, vi har gået igennem alle detaljer i vores spil, og det kan man ikke bare gøre derhjemme, hvor det er koldt og blæser på kunstrgræsset, men i dag, selvom solen ikke skinnede, så var det varmt og dejligt. Det er bare noget, jeg synes, er utrolig vigtig for vores opstart.”

Spillerne bliver presset

Søndagens to kampe kommer ikke kun til at give hele truppen minutter i benene, for samtidig vil nogle spillere blive presset til deres maksimale på nuværende tidspunkt af opstarten, forklarer den islandske træner.

“Det bliver en mega-travl dag i morgen, men jeg synes, at det giver god mening, at vi spiller samtidig med alle spillerne. Det handler om at få så mange minutter i benene som muligt, så mange bliver presset til at spille 90 minutter, og flere bliver presset det mest mulige de kan.”

“Det bliver en meget fysisk dag, men allerede nu, så kigger vi på detaljerne i vores taktik, så vi vil bare have en god performance i morgen, og fokus på de ting, som vi har gået igennem, ikke kun i dag og i går, men også på træningerne derhjemme,” forklarer Freyr forventningsfuldt.

Fra tre til fire i bagkæden

Søndag bliver også en prøvelse for nogle af de ændringer rent taktisk, som Freyr og holdet især har arbejdet på i siden nytår.

“I det taktiske er vi i gang med og sætte mere fokus på vores spil med firemandsbagkæde, vi spillede med tre i efteråret i de fleste kampe, og nu har vi ændret det. Offensivt så spiler vi nu med kantspillere, som vi heller ikke gjorde i efteråret, og der nogle ting som vi allerede gerne vil se.”

“Det relationmæssige er det vigtigste, men også i det taktiske. Hvordan og hvornår de skal bevæge sig, de små ting, de er vigtige, men der er stor konkurrence på holdet, og spillerne får chancen for at vise sig frem. Det er vigtigt, at spillerne bruger tiden til at vise sig frem og gør et godt indtryk, for det er nu, de har chancen,” siger Freyr afslutningsvist.

Klokken 14 søndag møder Lyngby norske Odd, mens man lige efter skal op mod FC Nordsjælland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products