Marcel Rømer genoptræner: ‘Alt går efter forventningerne’

Lyngby Boldklub må undvære anfører Marcel Rømer i en del af foråret, efter han pådrog sig en knæskade i efterårets sidste kamp i 1. division mod HB Køge. Rømer blev efterfølgende opereret, og han er nu i fuld gang med at genoptræne med håb om et comeback til april.

Der var blot få minutter tilbage af den sidste kamp i efteråret, da Lyngbys anfører, Marcel Rømer, trådte forkert under Sævar Magnussons scoring til 3-2 på udebane mod HB Køge.

Anføreren måtte under kniven ugen efter, da skaden var værre end først antaget, og vi har taget en snak med den stærke midtbanespiller om skaden og genoptræningsforløbet.

“I den sidste kamp vrider jeg om på knæet. I den forbindelse får jeg en flænge i menisken, som jeg heldigvis rimelig hurtigt bliver opereret for d. 16 december, og det er forklaringen på, at jeg har skinne på i dag.”

“Vi har et indlæg i vores højreside, og jeg sidestepper mod venstre, og da Sævar (Magnussson, red) putter bolden over stregen, står jeg på mit venstre ben. Jeg står næsten stille og træder så ned med mit højre ben, hvor jeg så får et vrid. Den lille bevægelse var åbenbart nok til at pådrage mig en flænge i menisken.”

“I situationen var jeg sindssygt glad for, vi scorer, men med det samme kan jeg mærke, at noget er, som det ikke skal være med det knæk inde i mit knæ,” forklarer Rømer.

Blev påvirket følelsesmæssigt

Anføreren var hurtigt klar over, at noget kunne være helt galt, hvilket også kunne ses hjemme i TV-stuerne. Alligevel forsøgte han og se, om han kunne fortsætte for at hjælpe De Kongeblå i de døende minutter.

“Jeg tror, man kan se på TV-billederne, at jeg blev lidt påvirket rent følelsemæssigt. Jeg tror – som fodboldspiller – bliver man opdraget til at humpe ind igen, hvis man kan det. Jeg håbede på, det ikke var så slemt, som min første tanke var. Det var egentlig med tanke på at få benet gang igen, men allervigtigst for at hjælpe mine holdkammerater.”

“Jeg må også sige, efter jeg havde humpet rundt i to minutter og modtaget et par afleveringer, at der ikke var noget godt at komme efter for mig – udover at hjælpe holdet – så jeg tog også beslutningen om at humpe ud igen.”

Håber på comeback til april

Halvanden måned efter operationen arbejder Rømer nu hårdt med sin genoptræning, så han forhåbentlig kan hjælpe sit mandskab til april, når oprykningen til 3F Superligaen skal afgøres.

“Den træning jeg laver nu, er, at jeg skal vedligeholde så meget muligt muskelmasse på mit forlår, da det er det, jeg mister mest af. Så det foregår, undskyld mit sprog, med en helvedes masse maskiner. Det er mere alternativ træning, end jeg normalt gør mig i.”

“Ifølge de kloge hoveder så går alt efter forventningerne, så jeg undgår at være ude alt for længe, for jeg vil allerhelst være inde og hjælpe mine holdkammerater,” forklarer en fortrøstningsfuld anfører.

Lyngby har premiere i 1. division d. 26 februar mod FC Fredericia, og her er det desværre utænkeligt, at Rømer når at blive klar til efter sin knæsskade.

 

 

 

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

Rømer: Hold kæft en forløsning

Highlights: Gense sejren over Viborg FF her

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products