PARTNERNE PÅ KOGEPLADEN 💙💪 #SAMMENFORLYNGBY

For fem dage siden lancerede Lyngby Boldklub og Friends of Lyngby en kampagne for alle klubbens partnere og inviterede dem til at lĂŚgge hĂĽnden pĂĽ kogepladen i kampen om oprykning til Superligaen.

Konceptet er simpelt. Partnerne smider 30 % ekstra nu.
Rykker Lyngby Boldklub op, sĂĽ holder vi en kĂŚmpe fest og fejrer det sammen.
Rykker Lyngby Boldklub ikke op, sĂĽ fĂĽr de det hele tilbage efter sĂŚsonen.

30 % ekstra = 100 % mere Superliga-power.

Allerede nu er der tilkendegivet støtte for mere end 500.000,- kr., som gür til at sikre truppen de bedste betingelser for at lykkes.
Tak til alle de partnere, der allerede stĂĽr ved komfuret nu sammen med os. Vi hĂĽber, at der er flere, der vil vĂŚre med til at trĂŚkke de smĂĽ marginaler over pĂĽ Lyngby Boldklubs banehalvdel.
Kontakt Rikke Baden i dag pĂĽ tlf. 23 42 78 29, hvis du ogsĂĽ vil vĂŚre med.

Hvad gĂĽr pengene til?
I overskrift: De ekstra %’er, der sikrer sejren i overtiden!
Vi ønsker generelt at sikre, at trÌnerstaben og spillerne kan fü deres kampoptakt og trÌning i hverdagen pü højest mulige niveau. Vi siger nej til mange ønsker i hverdagen, som vi ikke kan honorere, fordi budgetterne jo skal hÌnge sammen. Om det er ekstra hotelovernatninger til de afgørende kampe, forbedret kost i hverdagen, bedre adgang til trÌningsfaciliteter i en periode eller nÌste niveau af proteinbarer. Det sÌtter vi os ned med spillerne og trÌnerne og lÌgger en plan for.

Vi tror pü, at vi med dette koncept kan skabe nogle rammer og muligheder, som de andre ikke har. Og det giver os en fordel i oprykningskampen.

Hvad gĂĽr pengene IKKE til?
Nye spillere, lejesvende og panikkøb pü transfervinduets sidste dag!

Hvad betyder det for vores almindelige sponsorat nu og nÌste ür?
Din nuvĂŚrende sponsoraftale fortsĂŚtter uden ĂŚndringer.

HvornĂĽr fĂĽr vi pengene tilbage, hvis vi ikke rykker op?
I løbet af juni 2022 vil vi have tilbagebetalt alle, der er med i konceptet.

HvornĂĽr skal vi betale de 30 % ekstra?
Nu. Senest inden forårets første kamp – dvs. den 25. februar 2022. Det er muligt at få delt beløbet i rater, men første rate skal i så fald være inden 25/2.

Mangler I ikke bare likviditet?
Nej, tvĂŚrtimod. Vi kommer ud af 2021 med et historisk godt regnskab – pĂĽ trods af corona. SĂĽ det er ikke et spørgsmĂĽl om likviditet, men et spørgsmĂĽl om at gøre noget andet. Forsøge at forbedre os og oplevelsen for jer pĂĽ ”Lyngby-vis” med et anderledes “kogeplade”koncept – og samtidig skabe luft til det ekstra, der kan sikre os oprykningen.

Det lyder sjovt med en festlig fejring. Hvis man ikke i sin virksomhed kan forsvare 30 % mere ift. SL og fest. Er der sĂĽ alternativer?
Helst ikke. Men vi vil gerne have alle med på denne kampagne. Så ”ja” inden for visse rammer, tager vi meget gerne en individuel dialog om alternativer, der kunne være en fælles stadiontur for jeres medarbejdere, eksponering eller noget tredje.

Har du andre spørgsmül?
Skriv eller ring til os – hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products