NY PARTNER: INPUT INTERIOR DANMARK A/S SENDER GAMMEL KENDING PÅ BANEN 💙⚽️🤜🏼🤛🏼

Efter fodboldstøvlerne er lagt pü hylden, har Jesper Christjansen taget fat pü sin anden karriere som projektleder i salgsafdelingen hos Input Interiør Danmark.

“Rikke inviterede mig med som gĂŚst til morgennetvĂŚrksmødet, og sĂĽ var jeg allerede solgt. Jeg blev mødt af den velkendte ĂĽnd, der gennemsyrer klubben, hvor man altid gĂĽr langt for hinanden,” siger Jesper Christjansen, der onsdag morgen første gang mødtes med LB MorgenNetvĂŚrket som nyt medlem.

“Jeg er super glad for at vĂŚre tilbage og ser frem til samarbejdet med de andre partnere. Input interiør har valgt at komme ombord pĂĽ holdet, fordi jeg har et stĂŚrkt tilhørsforhold til klubben,” siger Jesper Christjansen, der i sine ĂĽr pĂĽ grønsvĂŚren i den kongeblĂĽ trøje gik under tilnavnet “Jelle.”

“Jeg har mange store oplevelser med folk, der er i og omkring klubben. Bronzemedaljen, oprykninger og overlevelsen i 2018 pĂĽ grund af Friends of Lyngby.”

Udover tilhørsforholdet og mødet med morgennetvÌrket, sü understreger Jesper Christjansen, at han er med, fordi han føler, det kan skabe vÌrdi for Input interiør.

“Udover jeg ved mine besøg føler, at jeg kan udvikle mig i netvĂŚrksgruppen, sĂĽ har jeg allerede mĂŚrket, at det er et sted, hvor der ogsĂĽ laves business, sĂĽ den lĂĽ lige til højrebenet at blive en del af Lyngbys erhvervsnetvĂŚrk,” slutter han.

Mød “Jelle” i morgennetvĂŚrket eller find Input Interiør her: www.inputinterior.dk

Velkommen tilbage Jesper Christjansen.

Vil du med som gĂŚst i netvĂŚrket og mĂŚrke “Lyngby-ĂĽnden?”
LÌs mere her.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products