NY PARTNER: STÆRKERE OG SMIDIGERE MED PILATESB 💙🧎‍♂️🤸‍♂️🧘‍♂️

Pilates B er blevet samarbejdspartner hos Lyngby Boldklub, og her hen over vinteren har flere af spillerne vĂŚret forbi og trĂŚne hos Sara Schytz.

“Spillerne er startet op her før jul, og vi forsĂŚtter i januar og februar. De giver den gas, fĂĽr sved pĂĽ panden, ømme maver og viser sig topprofessionelle til deres Pilates-trĂŚning. En trĂŚningsform, de fortĂŚller, de kan mĂŚrke allerede efter de første to uger.”

Og trĂŚning skal for spillerne have et mĂĽl, sĂĽ der er blevet sat flere delmĂĽl. Et af dem har nogle af spillerne allerede indfriet, fortĂŚller hun.
“Allerede efter to trĂŚninger kunne Filip Panjeskovic og Christian Greko Jakobsen nĂĽ gulvet med hĂŚnderne med strakte ben. Det er godt gĂĽet,” smiler hun og fortsĂŚtter:
“Tak for tilliden og samarbejde til Thomas KjĂŚrbye, Lyngby Boldklub og til spillerne. Vi glĂŚder os til at se jer i Superligaen igen,” slutter hun.

Pilates giver en god kropskontrol og kropsforstüelse med øget smidighed og fleksibilitet. Pilates trÌner helheden i bevÌgelsen, sü hele kroppen hjÌlper i en bevÌgelse og dermed minimeres slid pü led, sener og muskler. Fokus er pü den rene, sunde og funktionelle bevÌgelse.

Vil du ogsĂĽ have en stĂŚrkere core, mindre nakkespĂŚndinger eller nĂĽ jorden igen?
Book din tid hos PilatesB pĂĽ: www.pilatesb.dk

Velkommen til Sara!
#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier