Lyngby Boldklub forlænger med Frederik Gytkjær

Lyngby Boldklub forlænger kontrakten med topscorer Frederik Gytkjær, der har underskrevet en ny aftale med De Kongeblå frem til sommeren 2025.

Topscorer. Fanfavorit. Og en rigtig Lyngby-dreng. Kært barn har mange navne, og Frederik Gytkjær er en af dem. Lyngby—profilen, der har fået sin opvækst på Lyngbys akademi, har dog noget at have det i. Gytkjær har nemlig været brandvarm for De Kongeblå i denne sæson, hvor han 15 gange i 19 kampe har fået nettet til at blafre.

Og heldigvis er der udsigt til endnu flere målfejringer af Lyngbys nummer 26. Gytkjær, der i 2022 kan fejre at det er 10 år siden han debuterede for Lyngby, har nemlig takket ja til en ny kontrakt med Lyngby Boldklub. Dermed er den tidligere aftale, som løb til sommeren 2023, blevet forlænget med yderligere 2 år til 30. juni 2025.

”Gyt har i efteråret vist hvor vigtig han er for klubben og vores ambitioner om at vende tilbage til Superligaen. Han har været ude i næsten et år, men arbejdet hårdt for at komme tilbage og vise, hvor højt et niveau han har. Som målscorer, kulturbærer og ambassadør er han rigtig vigtig for vores klub, og derfor er vi rigtig glade for, at det lykkedes at nå i mål med en kontraktforlængelse” fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

I 2022 er det 10 år siden, at nu 28-årige Frederik Gytkjær debuterede for Lyngby Boldklub. Han forlod De Kongeblå i 2017, men vendte efter 2 års fravær tilbage til Lyngby for tre år siden.

I alt har angriberen spillet 169 kampe, lavet 60 mål og 23 assists for De Kongeblå i 1. division, Superligaen og Sydbank Pokalen.

Frederik Gytkjær præsenteres af Replay Jeans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products