U17-EFTERÅRET: ”VI SKAL LYKKES SOM HOLD”

U17-holdet er gået på vinterpause, efter en 1-2 sejr over Randers Freja i årets sidste kamp. I en hård U17-liga, har De Kongeblå placeret sig lige i midten af tabellen med 6 sejre og 6 nederlag, hvilket er konverteret til 18 point og en 8. plads. 

Med en målscorer på 25-26 og en 8. plads, må Lyngby siges at være etableret i midten af tabellen, der dog er meget tæt både nord og syd for den nuværende placering. Der skal derfor ikke hviles på laurbærene når sæsonen starter op igen, men ifølge U17-cheftræner Azad Corlu, er der god grund til at være tilfreds med den overståede efterårssæson:

”Hvis man sammenligner med de andre liga-hold, så er Lyngby jo ikke en klub, der bruger mange penge. Derfor er vi nødt til at finde nogle andre ting frem for at lykkes, og vores fokus har været, at vi skal lykkes som et hold. Vi har ikke de der spillere, som har spillet et hav af landskampe, eller har lavet et hav af mål. Det synes jeg vi er lykkedes rigtig godt med, og 18 point på 12 kampe er tilfredsstillende,” lyder det fra Azad Corlu.

Landsholdsudtagelse og andre lyspunkter.

U17-holdet er en tæt enhed, hvor hele holdet er ansvarlig for både sejre og nederlag. Der har dog også været individuelle lyspunkter i efteråret, som er værd at fremhæve for Azad Corlu:

”Vi har en Mathias Kaarsbo, som blev udtaget til U16-landsholdet og fik debut, hvilket han skal have stor ros for. Han sluttede desuden efteråret af med en rigtig god kamp mod Randers. Så er der en Robin Aarup, som stoppede til fodbold, startede op igen, og er i den periode kommet op på et niveau, hvor han gør en forskel i U17-ligaen. Der er også Kevin Westen, som er en case ude fra Amager, der er begyndt at træne virkelig godt på det seneste, hvilket har medført at han også gør en kæmpe forskel i kampene. Men det største lyspunkt er holdet som en enhed,” afslutter cheftræneren.

Spændende kampe i foråret.

Der er mange spændende cases på U17-holdet, og når sæsonen starter op igen venter der to udfordrende kampe mod henholdsvis FC København og Brøndby IF, som De Kongeblå har spillet et par tætte kampe imod i efteråret. Her blev det til en 2-1 sejr over FC København og et 3-2 nederlag til Brøndby. Det kommer altså til at kræve endnu et par solide holdpræstationer, hvis der skal point på kontoen når forårssæsonen starter op.

Vil du følge med i U17-holdets kampe og resultater i U17-ligaen, kan du gøre det her: U17-ligaen

 

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products