FORLÆNGELSE: ENSURE FORDOBLEDE 💙

Ensure International Insurance Broker forlĂŚngede og oppede i sommer aftalen med Lyngby Boldklub, sĂĽ de fortsat er med i netvĂŚrket og har cheftrĂŚnerens ryg. Nu lykkedes det ogsĂĽ langt om lĂŚnge at forevige de to parter pĂĽ et billede.

”For os var det et stærkt signal, at netværket og klubben er vigtigere end den liga, vi sportsligt ligger i. Netværket er simpelthen så godt, og vi laver meget forretning her til gavn for både os og dem, vi laver noget for. Derfor tøvede vi heller ikke med at fordoble aftalen, selv om det i sommer hed NordicBet Liga,” siger CEO Jacob Ellenhard fra Ensure, der sammen med Peter Greje Buhl aktivt deltager i LB MorgenNetværket.

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks største forsikringsmÌglerhuse. 95 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hjÌlper danske virksomheder med hündtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures mül er at hjÌlpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig rüdgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette dÌkninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale mÌglernetvÌrk WBN, hvilket betyder, at vi kan hjÌlpe vores kunder med forsikringsdÌkning overalt i verden.

Mød Ensure pü: https://www.ensure.dk/

Pü billedet ser vi cheftrÌner Freyr Alexandersson og Jacob Ellenhard. Tak for den fortsatte opbakning!

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products