FORL√ÜNGELSE: ENSURE FORDOBLEDE ūüíô

Ensure International Insurance Broker forlængede og oppede i sommer aftalen med Lyngby Boldklub, så de fortsat er med i netværket og har cheftrænerens ryg. Nu lykkedes det også langt om længe at forevige de to parter på et billede.

‚ÄĚFor os var det et st√¶rkt signal, at netv√¶rket og klubben er vigtigere end den liga, vi sportsligt ligger i. Netv√¶rket er simpelthen s√• godt, og vi laver meget forretning her til gavn for b√•de os og dem, vi laver noget for. Derfor t√łvede vi heller ikke med at fordoble aftalen, selv om det i sommer hed NordicBet Liga,‚ÄĚ siger CEO Jacob Ellenhard fra Ensure, der sammen med Peter Greje Buhl aktivt deltager i LB MorgenNetv√¶rket.

Ensure blev stiftet i 1999 og er i dag blandt Danmarks st√łrste forsikringsm√¶glerhuse. 95 medarbejdere og partnere arbejder i hele landet, og hj√¶lper danske virksomheder med h√•ndtering af pensionsordninger og skadesforsikringer. Ensures m√•l er at hj√¶lpe mellemstore og store virksomheder, som har aktiviteter i Danmark med uvildig og personlig r√•dgivning, samt sikre at virksomhederne har de rette d√¶kninger til de bedste priser. Ensure er en del af det internationale m√¶glernetv√¶rk WBN, hvilket betyder, at vi kan hj√¶lpe vores kunder med forsikringsd√¶kning overalt i verden.

M√łd Ensure p√•: https://www.ensure.dk/

På billedet ser vi cheftræner Freyr Alexandersson og Jacob Ellenhard. Tak for den fortsatte opbakning!

#SammenforLyngby

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.