FORLÆNGELSE: BRANDSPOT MED SYNLIG OPGRADERING 💙

Den trofaste Lyngby-tilhÌnger spottede til starten af den nye sÌson, at spillerboksene har füet en synlig opgradering og et nyt flot udseende. Det har Brandspot Mediebureau sørget for.
“Vi valgte at udvide engagementet i klubben, fordi der altid er unik stemning, og det er en positiv oplevelse at deltage i netvĂŚrket, der udmĂŚrker sig ved en masse forskellige brancher og mennesker,” fortĂŚller Klaus Lindholm, der selv har spillet i klubben.
Udover den flotte opgradering af spillerboksene, sĂĽ er Brandspot Mediebureau ogsĂĽ profilpartner for Lyngbys 10’er, Rasmus Thellufsen.

Brandspot er et mediebureau baseret pü seniorkompetencer, der hjÌlper virksomheder med at planlÌgge mediestrategi og indkøbe deres annonceplads pü TV og digitale platforme.

Tak for det fortsatte engagement og jeres opbakning!
Mød Brandspot her: https://brandspot.dk/

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products