NY PARTNER: ERHVERVSBANKEN KOMPASBANK BAKKER OP 💙

kompasbank er kommet med pĂĽ banen i LB MorgenNetvĂŚrket, og erhvervskundechef David Holm Egebro fortĂŚller om den nye erhvervsbank.

“Selvom vi er en digital erhvervsbank uden filialer, så er de menneskelige relationer utroligt vigtige i mit arbejde som erhvervskundechef. Det er, når jeg møder vores kunder ansigt til ansigt, at jeg lærer dem at kende og forstår, hvad de brænder for, og hvad deres udfordringer er,” siger han og fortsætter:
“I kompasbank vil vi som de små og mellemstore virksomheders bank nr. 2 hjælpe dem med at forløse deres fulde potentiale, og her er skræddersyede finansieringsløsninger, der matcher den enkelte virksomheds individuelle behov, afgørende for at vokse. Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk er et perfekt match for kompasbank til at lære de mange ambitiøse, lokale virksomheder bedre at kende.”

David Holm Egebro har allerede mødt LB MorgenNetvÌrket, og trods snestorm fik han og Rikke Baden foreviget partnerskabet.

Om kompasbank
kompasbank, der holder til i VedbÌk, er Danmarks nyeste bank, og banken skiller sig ud fra de andre banker ved at have et dedikeret fokus pü smü og mellemstore virksomheder. kompasbank tilbyder et supplement til virksomhedernes driftsbank og ønsker i samarbejde med med denne at skabe det finansielle fundament for virksomhedernes vÌkst og udvikling.

Mød kompasbank her: www.kompasbank.dk

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products