SEJR OVER HELSINGØR I RESERVEHOLDSKAMP

I går var De Kongeblå en tur nordpå for at møde FC Helsingør i en reserveholdskamp, der endte med en stærk sejr på 5-2. Sævar Magnússon lavede hattrick, mens Kristian Riis og Petur Knudsen stod for en scoring hver.

Med en række talenter fra U19-holdet, som også var med til Helsingør, fik Lyngby leveret en solid indsats i reservekampen. Hjemmeholdet stillede med en stærk startopstilling, og cheftræner Freyr Alexandersson er fuldt ud tilfreds med holdets præstation.

”Vi fik mange positive svar i kampen. Holdet viser stor professionalisme, og vi kan se, at de, der ikke har spillet så meget fra start på førsteholdet, udvikler sig i den rigtige retning. Det er godt for den enkelte spiller, men også for hele holdets udvikling og retning”, forklarer Freyr.

De Kongeblå scoringer blev sat ind af Kristian Riis og Petur Knudsen, mens Sævar Magnússon fik nettet til at blafre tre gange i opgøret.

Vi runder efteråret af på lørdag med udekampen mod HB Køge klokken 13 – vær med til at afslutte vores jubilæumsår med den vigtige kamp i NordicBet Ligaen. Lyngby Fans arrangerer bustur til Køge, så vi forhåbentlig sammen kan skabe en formidabel afslutning på efterårssæsonen.

BESTIL BILLET TIL BUSTUREN HER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products