NY PARTNER: HUSMER GLAS & FACADE 🏢

Husmer Glas og Facade er seneste virksomhed til at trĂŚde ind i det voksende erhvervsnetvĂŚrk, der bakker op om Lyngby Boldklub, og ejer Michael Henriksen har taget skridtet til at blive samarbejdspartner af flere gode grunde.
“Jeg var med til morgennetvĂŚrksmødet, og det gav mig et rigtigt godt førstehĂĽndsindtryk. Det mindede mig om min tid i Round Table, men i Lyngby Boldklub er det bare større og med en bredere gruppe af folk i forskellige brancher og jobs, men alle med tilknytning til klubben,” siger han og slutter:
“Jeg er og har altid vĂŚret stor tilhĂŚnger af at netvĂŚrke i forskellige sammenhĂŚnge, og jeg ser frem til at møde endnu flere af de kongeblĂĽ samarbejdspartnere.”

Mød Husmer Glas og Facade her: https://husmer.dk/

Velkommen i klubben!

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook