LYNGBY TOPPER FORTSAT eSUPERLIGAEN

De Kongeblå FIFA-spillere startede den nye sæson af eSuperligaen som lyn og torden. Den gode form fortsætter ufortrødent, og efter to sejre i denne uge fører Lyngby eSuperligaen efter de første 10 runder med status som ubesejret.

Folmer og Juul kunne tirsdag og onsdag se frem til vigtige kampe mod FC Midtjylland og Viborg. De to kongeblå FIFA-spillere var i målform og vandt over Midtjylland med 4-1 tirsdag aften. I går onsdag hev de også sejren i hus over Viborg med cifrene 4-3 samlet.

Viborg har ligesom Lyngby været stærke i sæsonen indtil videre og er rækkens mest scorende hold. Sejren over jyderne sender dog De Kongeblå helt i spids i sæson 7 af eSuperligaen. Lyngby har endnu ikke tabt en kamp og ligger altså nummer et med 20 point efter 10 runder.

Næste uge byder på hele tre opgør i eSuperligaen. Modstanderne hedder her Randers, Hobro og OB.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop