LYNGBY TOPPER FORTSAT eSUPERLIGAEN

De Kongeblå FIFA-spillere startede den nye sæson af eSuperligaen som lyn og torden. Den gode form fortsætter ufortrødent, og efter to sejre i denne uge fører Lyngby eSuperligaen efter de første 10 runder med status som ubesejret.

Folmer og Juul kunne tirsdag og onsdag se frem til vigtige kampe mod FC Midtjylland og Viborg. De to kongeblå FIFA-spillere var i målform og vandt over Midtjylland med 4-1 tirsdag aften. I går onsdag hev de også sejren i hus over Viborg med cifrene 4-3 samlet.

Viborg har ligesom Lyngby været stærke i sæsonen indtil videre og er rækkens mest scorende hold. Sejren over jyderne sender dog De Kongeblå helt i spids i sæson 7 af eSuperligaen. Lyngby har endnu ikke tabt en kamp og ligger altså nummer et med 20 point efter 10 runder.

Næste uge byder på hele tre opgør i eSuperligaen. Modstanderne hedder her Randers, Hobro og OB.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products