AKADEMIET LAGDE VEJEN FORBI ÅDALEN

Bolden rullede i Drenge Ligaerne i weekenden for De Kongeblå talenter på U15, U17 og U19. Her var alle Lyngby-mandskaberne en tur på Fyn for at møde OB.

U19-drengene kom stærkt fra land og var foran med 2-0 kort før pausefløjt, men på scoringer lige før pausen og i starten af anden halvleg fra hjemmeholdet sørgede for et uafgjort 2-2-resultat. U19-holdet spiller sidste kamp i efteråret i den kommende weekend ude mod Randers.

U17-holdet led et nederlag til den fynske værter på 4-2, og de to kongeblå scoringer blev sat ind af Kevin Westen. U17 drager ligeledes til Randers i den sidste kamp i efteråret.

U15-drengene tabte snævert med 2-1 til OB, hvor De Kongeblå ellers fik en drømmestart ved at score til 1-0 efter bare to minutter – den scoring blev sat ind af Lyngbys Ian Josue Perez Perez. U15-drengene skal også til Randers, men har i mellemtiden en udekamp mod Farum i morgen onsdag.