NY PARTNER: BB TeknikConsult bliver en del af Lyngby Boldklub

Konsulentfirmaet BB TeknikConsult er blevet ny samarbejdspartner i Lyngby Boldklub, og Bjarne Bo Andersen fortæller:
“Jeg gik ind i netværket, fordi jeg tror, jeg kan få glæde af det, da der er repræsentanter på tværs af flere brancher, og jeg håber at blive inspireret af mine netværkskollegaer. Jeg er også blevet meget inspireret af de indlægsholdere, der er på morgennetværket, og det er interessant at høre om deres interne problemstillinger, samt op- og nedture andre møder i deres erhvervsliv,” siger Bjarne Bo Andersen, der fortsætter:
“Det passer godt med min indstilling omkring sport og en aktiv livsstil at blive ny partner i Lyngby Boldklub.”

Velkommen til Bjarne Bo Andersen og BB TeknikConsult.
#SammenforLyngby

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME