DET STORE KONGEBLÅ LANDSHOLDSOVERBLIK

Bolden har ligget stille henover weekenden i NordicBet Ligaen, men der har været masser af kongeblå præstationer på en række landshold. Mange talenter har været med ungdomslandsholdene, mens Petur Knudsen har været med Færøerne en tur i Parken.

De Kongeblås nummer 8 har endnu en gang været med for det færøske landshold, som er i samme VM-kvalifikationsgruppe som Danmark. VM-kvalifikationen blev afsluttet i denne landsholdspause, og det bød på en udekamp i et fyldt Parken mod Danmark.

Petur blev skiftet ind efter 80 minutter mod Danmark i opgøret, der endte med en 3-1-sejr til det danske landshold. Lyngby-spilleren kom også på banen efter 80 minutter i sidste kamp mod Israel, som Færøerne tabte snævert med 3-2 på udebane.

Sævar Magnússon var med for det islandske U21-landshold, og angriberen fik spilletid i kampene mod Liechtenstein og Grækenland. Island vandt første opgør mod Liechtenstein stensikkert med 3-0 og tabte derefter med 1-0 til Grækenland.

Danske ungdomslandshold med flotte resultater

Lyngbys forsvarstalent Lucas Hey er fast mand på U19-landsholdet, der i denne samling krydsede klinger med Georgien og Portugal. Her viste U19-mandskabet endnu en gang deres høje kvalitet med en 3-0-sejr over Georgien og en flot 1-0-sejr mod et stærkt portugisisk landshold.

Gustav Mortensen var med for U18-landsholdet, der i denne omgang spillede to kampe mod Tyskland i Bremen. Første kamp blev 3-3, mens danskerne vandt andet opgør med 2-1. I den uafgjorte kamp var det De Kongeblås Gustav Mortensen, der bragte danskerne foran med 1-0 efter 6 minutter.

På det yngste landshold var Lyngbys Mathias Kaarsbo med for U16-mandskabet, og de var af sted til Budapest for at møde Ungarn over to kampe. Første opgør endte i et nederlag på 3-1, mens anden kamp blev til en flot 3-0-sejr. I sejren startede Mathias Kaarsbo på midtbanen for de rød-hvide drenge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop