FLOT U15-SEJR OVER VEJLE

Lyngby har en række unge talenter med for landsholdene i den overståede landskampspause, men U15 Drenge Ligaen har været afviklet i weekenden. Her blev det til en flot 3-1-sejr, mens U13 tabte snævert til Nordsjælland i pokalen.

U15-Ligaen bød lørdag på en hjemmekamp mod Vejle BK og De Kongeblå talenter leverede en solid præstation med en 3-1-sejr til følge. Træner Emil La Cour så en god præstation fra mandskabet:

”Mange af spillerne trænede med i en samling hos DBU i løbet af ugen, så det var ikke meget, vi var samlet som hold op til kampen. Vi var gode på bolden og fik skabt mange chancer – også nok til at score mere end vi gør”, forklarer han.

Der var pokalkamp på menuen for U13-mandskabet, hvor Farum BK/FC Nordsjælland var modstanderen. Efter sejre over Rudersdal, Herlev og B93 i de foregående runder led De Kongeblå et snævert nederlag på 2-1 mod Farum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products