SANDERS: ”PLUDSELIG SYNGER DE MIT NAVN”

For bare få måneder siden var det ikke mange, der kendte til Sanders Ngabo. Men på rekordfart har den 17-årige midtbanespiller taget turen fra ny akademi-spiller i Lyngby til pludselig at være fuldtidsfodboldspiller og fast mand på De Kongeblås førstehold.

Med kometfart blev Sanders hurtigt en del af førsteholdet i Lyngby i sommeren 2021. Lidt efter lidt gjorde han indtryk i sommeropstarten med førsteholdet, og det udmøntede sig i en fuldtidskontrakt og masser af spilletid på NordicBet Ligaen.

”Det var i meget kort tid, at jeg følte mig som en U19-spiller på førsteholdet, og alle tog hurtigt godt imod mig. Når man gør det godt, får man også respekten fra holdet og trænerne, så hurtigt følte jeg mig rolig og tryg,” forklarer Sanders.

”Jeg har ikke nået at forberede det hele. Tingene er sket meget hurtigt, og det hele er bare gået super stærkt. Når jeg går på stadion og kigger rundt på fansene, er jeg stolt. Det er anderledes nu, og det skal man lige forberede sig på. Folk synger mit navn og vil have min autograf, men jeg har slet ikke haft en autograf før”, siger han med et smil.

På et års tid er Sanders gået fra ungdomsspiller i Sundby til førsteholdsspiller for Lyngbys bedste mandskab, og fremtiden for midtbanekometen er ikke til at spå om. Men én ting er dog sikkert – han kigger sig ikke tilbage for Sanders’ rejse er kun lige begyndt.

Du kan læse meget mere om Sanders i det kommende Lyngby Boldkub-magasin. Det udkommer sammen med Det Grønne Område i uge 46 – altså i næste uge. Du kan også få fingrene i bladet til de næstkommende hjemmekampe på Lyngby Stadion, hvor det vil blive delt ud.

Sanders præsenteres af Help PR.

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products