Marcel Rømer: Træt af det

Anfører Marcel Rømers var ligesom sine holdkammerater nede i kulkælderen efter 1-0-nederlaget til Hvidovre. Rømer mente at Lyngby generelt havde chancer til at få point og er sikker på, at målene venter lige om hjørnet. Se hele interviewet her.

Marcel Rømer præsenteres af Logical.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products