SUBLIM STØTTE MOD HELSINGØR

Til topkampen mod Helsingør i fredags var det et godt besat Lyngby Stadion, der dannede rammerne for opgøret, som endte 0-0. Kulissen var fantastisk, og tilskuermæssigt var antallet det højeste i over 14 år til en NordicBet Liga-hjemmekamp.

4.426 tilskuere var til stede på Lyngby Stadion fredag aften, og der var en sublim opbakning til De Kongeblå drenge på grønsværen. Stemningen var fantastisk, og tilskuertallet var sågar det højeste i over 14 år til en hjemmekamp i Lyngby i NordicBet Ligaen.

Det seneste tilskuertal i en NordicBet Liga-kamp på Lyngby Stadion i samme stil var helt tilbage til den 22. april i 2007 i den legendariske 4-2-sejr over AGF. Her var 4.443 tilskuere på plads til at se Tobias Mikkelsen og Kim Aabech score to mål hver.

Vi forsøger at genskabe successen til næste hjemmekamp. Det er mod Vendsyssel søndag den 21. november klokken 14. Billet kan købes her: BILLET

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products