KBH-KOLLEGIER.DK ER NY PROFILPARTNER FOR HAMALAINEN 💙

Lige nu er Brian Hamalainen i gang med at kĂŚmpe sig tilbage til fodboldbanen efter den korsbĂĽndsskade, der har holdt ham ude siden starten af ĂĽret, men Rasmus DamkjĂŚr fra KBH-Kollegier.dk har valgt den rutinerede profil som eksponent for dem.
”Lyngby er en stor og vigtig studieby, og derfor er det helt naturligt, at vi er tilstede lokalt. Her mener vi, at Lyngby Boldklub er en god platform til at kommunikere med byens mange studerende,” siger Rasmus Damkjær.

Kbh-kollegier.dk er en online boligportal, der har samlet 260 kollegier med mere end 30.000 studieboliger i hovedstadsomrüdet. Portalen er skabt af Rasmus Berthu DamkjÌr, da han studerede og selv boede pü kollegie i København. Dengang savnede han et sted der samlede kollegierne, sü det var lettere at forstü markedet og finde en bolig som studerende. Det blev startskuddet til Kbh-kollegier.dk

Find portalen her: kbh-kollegier.dk

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products