KBH-KOLLEGIER.DK ER NY PROFILPARTNER FOR HAMALAINEN ūüíô

Lige nu er Brian Hamalainen i gang med at kæmpe sig tilbage til fodboldbanen efter den korsbåndsskade, der har holdt ham ude siden starten af året, men Rasmus Damkjær fra KBH-Kollegier.dk har valgt den rutinerede profil som eksponent for dem.
‚ÄĚLyngby er en stor og vigtig studieby, og derfor er det helt naturligt, at vi er tilstede lokalt. Her mener vi, at Lyngby Boldklub er en god platform til at kommunikere med byens mange studerende,‚ÄĚ siger Rasmus Damkj√¶r.

Kbh-kollegier.dk er en online boligportal, der har samlet 260 kollegier med mere end 30.000 studieboliger i hovedstadsomr√•det. Portalen er skabt af Rasmus Berthu Damkj√¶r, da han studerede og selv boede p√• kollegie i K√łbenhavn. Dengang savnede han et sted der samlede kollegierne, s√• det var lettere at forst√• markedet og finde en bolig som studerende. Det blev startskuddet til Kbh-kollegier.dk

Find portalen her: kbh-kollegier.dk

#SammenforLyngby

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.