Lyngby fører eSuperligaen

Efter de første to runder fører vi den danske eSuperliga efter to sejre ud af to mulige til Folmer og Juul! I videoen her kan du komme med bag facaden, da vi vandt sidste uges sæsonpremiere mod Brøndby med samlet 2-0!

Tirsdag og onsdag aften kæmper vi videre for point til tabellen og pladsen til Finals! Dagens modstander er SønderjyskE, mens vi onsdag møder Vejle. Se med fra klokken 18 på eSuperligaens Twitch: https://www.twitch.tv/esuperligadk

Videoen er produceret af vores partner Bow Tie Productions

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products