Lyngby fører eSuperligaen

Efter de første to runder fører vi den danske eSuperliga efter to sejre ud af to mulige til Folmer og Juul! I videoen her kan du komme med bag facaden, da vi vandt sidste uges sæsonpremiere mod Brøndby med samlet 2-0!

Tirsdag og onsdag aften kæmper vi videre for point til tabellen og pladsen til Finals! Dagens modstander er SønderjyskE, mens vi onsdag møder Vejle. Se med fra klokken 18 på eSuperligaens Twitch: https://www.twitch.tv/esuperligadk

Videoen er produceret af vores partner Bow Tie Productions

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy